Junior Scrum Master

Jij bent goed in het oplossen van problemen en weet jouw weg snel te vinden. Je vindt het leuk om mensen verder te helpen en wordt enthousiast van het motiveren en van anderen. Krijg jij energie als je dit leest? Check dan deze open positie!
Junior Scrum Master

Wat wordt er gevraagd? 

Deze middelgrote organisatie zoekt een Junior Scrum Master. Sinds kort werkt de organisatie via de effectieve Agile methodiek. Agile werken betekent zo snel mogelijk inspringen op de wensen van de klant met concrete oplossingen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van zogenaamde Scrum Teams. Deze teams bouwen zelfstandig software en/of oplossingen en werken samen om in korte tijd zoveel mogelijk waarde te creëren voor de interne of externe klanten van de organisatie.

Wat ga je doen? 
Jij gaat aan de slag als Junior Scrum Master. Jij bent de spin in het web als het gaat om het regelen van zaken en je bent de vraagbaak van het team. Jij zorgt ervoor dat het Scrum Team het werk goed kan uitvoeren, de dagelijkse stand-up (dagstart) goed gefaciliteerd wordt en dat bij problemen de juiste mensen actie ondernemen. Je werkt volgens de SAFe Agile methodiek en als Young Specialist Trainee krijg jij training en certificering in Agile en Scrum. Jij past de theorie direct toe in de praktijk onder begeleiding van een coach. 

Wat kan jij? 
In het Young Specialist Traineeship word je in korte tijd klaargestoomd voor de toekomst. Dit betekent echter niet dat je niets hoeft te kunnen als je met deze uitdaging start. Het is van belang dat je aan onderstaande voorwaarde voldoet: 

 • Jij kan je goed verplaatsen in anderen en herkent onderliggende problemen
 • Jij bent in staat om mensen enthousiast te maken en te motiveren en jij laat je bij weerstand niet uit het veld slaan
 • Je bent praktisch ingesteld en plannen en organiseren is voor jou geen probleem 

Wat wij jou bieden 

Jij komt in dienst bij New Brains als Young Specialist Trainee en voert werkzaamheden uit voor het specifieke bedrijf. Na een jaar kan het bedrijf jou een mooi aanbod doen voor een medior functie. 

Het Young Specialist Traineeship van New Brains biedt het volgende: 

 • Een jaarcontract op basis van een 40-urige werkweek 
 • Een mooie startsalaris 
 • 25 vakantiedagen en reiskostenvergoeding 
 • Een gloednieuwe laptop en iPhone 
 • Wekelijkse coaching door een ervaren professional uit de branche 
 • Een op maat opleidingspakket en twee volle trainingsdagen per maand  
 • Certificeringen in SAFe Agile Scrum en Lean Six Sigma Yellow & Green Belt
 • Onbeperkt toegang tot online cursussen van top universiteiten 
 • Maandelijkse (virtuele) borrel met alle Brainiacs 

Interesse? 

Bel, mail of app met Koen. Je kunt hem bellen op 085 047 01 89, appen via 06-14705548 of mailen naar koen@newbrains.nl.

Junior Data Scientist

Commerciële Data Analist

Ben jij gek op data en wil jij data omtoveren tot relevante inzichten? Wil jij sales ondersteunen en ook bij klanten aan tafel zitten? Ben jij proactief en heb jij veel ambitie om door te groeien? Dan is deze rol iets voor jou!

Lees meer »
Junior Scrum Master

Junior Scrum Master

Jij bent goed in het oplossen van problemen en weet jouw weg snel te vinden. Je vindt het leuk om mensen verder te helpen en wordt enthousiast van het motiveren en van anderen. Krijg jij energie als je dit leest? Check dan deze open positie!

Lees meer »
Junior product owner

Junior Product Owner

Jij bent goed in het verbinden van mensen en je kan je goed verplaatsen in de denkwereld van een klant en hun wensen vertalen naar concrete oplossingen. Jij kunt hoofd- en bijzaken goed scheiden. Klinkt dat als op jouw lijf geschreven?

Lees meer »