Wij helpen jouw droombaan te vinden. Ook als je nu niet op zoek bent en ongeacht je studieachtergrond en werkervaring. Van Product Owners en Scrum Masters tot Developers en Software Architecten.

Wij hebben jarenlange ervaring en expertise in Agile werken en hebben dit toegepast in de ontwikkeling van onze Agile Bootcamp . Een echte booster voor jouw carrière!

Agile Bootcamp

Ieder gerenommeerd bedrijf of organisatie werkt tegenwoordig met Agile. Agile is een toekomstbestendig en klantgericht organisatiemodel. Het is een overkoepelende term en omvat een reeks kaders, principes en praktijken die zijn ontworpen om de samenwerking, kwaliteit en snelheid te verbeteren.

Het is dus voor jouw toekomst noodzakelijk om Agile te begrijpen. Daarom start je bij ons altijd met onze Agile Bootcamp. Of je nu bij ons in dienst komt en gedetacheerd wordt, of via ons direct een contract aangeboden krijgt bij een bedrijf. De Agile Bootcamp stoomt jou klaar voor een rol in een Agile team en/of organisatie.  Ook als je al werkervaring hebt of Agile kent is de bootcamp een boost voor jouw carrière.

Hoe ziet de Agile bootcamp er uit?

Agile Bootcamp

Als je bij ons in dienst komt en gedetacheerd wordt, begeleiden wij jou ook gedurende deze periode. We doen dit door middel van frequente coaching door ervaren Agilisten en terugkomdagen in groepsverband. Zo blijf je jouw kennis verbreden en persoonlijk ontwikkelen.

Wij helpen jouw droombaan te vinden. Ook als je niet direct op zoek bent. Geef jouw carrière een boost.

Product Owner Scrum Master Customer Journey Expert UX Designer Business Analist Javascript Developer Low-code Developer .NET Developer Python Developer Software Architect Test Manager