Onze missie is om jouw

droomkandidaat te vinden

Product Owner Scrum Master Customer Journey Expert UX Designer Business Analist Javascript Developer Low-code Developer .NET Developer Python Developer Software Architect Test Manager

Wij helpen organisaties en bedrijven om jong, hoogopgeleid Agile talent te vinden binnen budget. Wij voorzien jou van Agile talent, zoals Product Owners, Scrum Masters, Customer Journey Experts en Developers.

Wij zijn de leiders in het detacheren en werven & selecteren van jong talent binnen het Agile domein. Wij hebben jarenlange ervaring en expertise in Agile werken en hebben dit toegepast in de ontwikkeling van onze Agile Bootcamp Ⓡ.

Agile Bootcamp

Als een kandidaat gedetacheerd wordt of een contract aangeboden krijgt, start diegene met onze Agile Bootcamp. De Agile Bootcamp stoomt de kandidaat klaar voor een rol in een Agile team en/of organisatie. De bootcamp brengt de kennis en kunde van zowel starters als meer ervaren talent naar een hoger niveau.

Als een kandidaat gedetacheerd wordt, begeleiden we diegene ook gedurende de detacheringsperiode. We doen dit door middel van coaching door ervaren Agilisten en terugkomdagen in groepsverband. 

Het antwoord op jouw Agile vacatures

DIGITAL NATIVES

Wij vervullen rollen in het Agile domein met jong talent. Veel jong talent behoort inmiddels tot Generatie Z. Deze generatie is geboren tussen 1995 en 2010. Het zijn echte digital natives. Van jongs af aan zijn ze blootgesteld aan het internet, sociale netwerken en mobiele systemen. Deze generatie is daarom gewend om veel informatie te verwerken. Ze zijn als geen ander in staat om deze informatie te combineren tot relevante inzichten. Generatie Z is maatschappelijk verantwoord, pragmatisch, veerkrachtig en creatief. Ze zijn bereid om hard te werken als zij zich kunnen blijven ontwikkelen.

DIGITAL NATIVE

Gen Z kent de wereld niet zonder schermen, digitale sociale netwerken of smartphones. Ze zijn altijd verbonden en uit onderzoek blijkt dat 80% van hen de ambitie heeft om met geavanceerde technologie te werken.

PRAGMATISCH EN REALISTICH

Gen Z is pragmatisch en realistisch. Ze zijn daarmee de perfecte mix tussen de dromende en soms ontevreden millennials en de rationele Generatie X. Ze vinden resultaat belangrijk en benaderen problemen met een open blik.

FLEXIBEL EN VEERKRACHTIG

Gen Z heeft al te maken gehad met terrorisme, klimaatverandering, verschillende economische recessies en zelfs een pandemie. Ze hebben hun veerkracht vergroot en zich aangepast aan ongunstige omstandigheden.

CREATIEF EN AUTODIDACT

Gen Z is een jonge generatie die gepassioneerd is door zelfstudie. Zij beschouwen soft skills als een essentieel onderdeel van hun persoonlijke ontwikkeling en zijn bereid te investeren in hun toekomst.

HARDWERKEND EN PASSIONEEL

Gen Z kies bewust voor welke organisatie ze willen werken. Aanpassen aan verschillende werkcontexten (zoals het thuiskantoor of de hybride schema's van het nieuwe normaal) is geen probleem. Ze hebben weinig vooroordelen.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Gen Z zijn gewetensvolle consumenten die kiezen voor duurzame merken, actief deelnemen in organisaties met een maatschappelijk doel of milieuorganisaties. Deze generatie is veel opener en inclusiever.

Wij helpen jou om passend talent te vinden.

Product Owner Scrum Master Customer Journey Expert UX Designer Business Analist Javascript Developer Low-code Developer .NET Developer Python Developer Software Architect Test Manager